Opdieet.nl
Home Afvallen Overgewicht Gezondheid DiŽten Webshop Forum Contact Links

OpDieet.nl


Heb je een vraag?
Stel deze de diëtiste


Home | Afvallen | Afvallen lukt niet

Afvallen lukt niet

Wil je gewicht maar niet zakken? Laat in elk geval de moed niet zakken, want soms zijn een paar kleine aanpassingen genoeg voor extra gewichtsverlies.

Als je niet meer afvalt
In eerste instantie kan het afslanken best succesvol verlopen. Zo gaandeweg verlies je gewicht en daarmee kom je steeds dichter bij je streefgewicht. Tot je echter een punt bereikt waarop het afvallen niet meer wil lukken, ondanks je strakke eetschema. Het ligt dus niet aan jou, maar aan je lijf. Hoe komt dat nu?
Lees verder
 

Afvallen lukt niet
Kun je er ook geen wijs uit? Hoe kom je toch aan extra kilootjes en vetrolletjes? Of liever: hoe kom je er van af? Oké, met gezond en matig eten. Maar wat nu als dat niet helpt? Ga in elk geval niet wanhopen, maar kijk eens (extra) kritisch naar je eetpatroon.
Lees verder
 


 
Aankomen in het weekend
Afslanken verloopt bij nogal wat mensen in een golfbeweging: op maandag met een goede start beginnen, vervolgens je week aardig doorkomen tot het weekend, want dan ga je 'los'. Heel frustrerend, immers, een week later is je gewicht niet anders, en je begint weer van voor af aan. Hoe kun je deze cirkel nu doorbreken?
Lees verder
 

Alle artikelen:

Als je niet meer afvalt (deel 2) Het jojo-effect
Vet verbranden en gezond eten Laatste kilo's kwijtraken

Forum


 

OpDieet.nl® - All rights reserved 2000-2013 - OpDieet.nl Forum