Opdieet.nl
Home Afvallen Overgewicht Gezondheid DiŽten Webshop Forum Contact Links

OpDieet.nl


Heb je een vraag?
Stel deze de diëtiste


Home | Afvallen | Hoe val ik af? | Afslanken door te kokkerellen

Afslanken door te kokkerellen

Ben je aan het lijnen? En vind je het lastig? Geen nood. Want succesvol afvallen is vooral een kwestie van ... goed koken.
Leer daarom kokkerellen en word je eigen kok. Want het klinkt misschien ongeloofwaardig, maar een goede kok is slank en niet dik...

Het geheim hierachter is de kunst om werkelijk alles lekker te maken. Dus ook gezonde voedingsmiddelen kan een goede kok heerlijk op smaak brengen. En je weet ... 'gezond' is beter voor de lijn!
Een ander pluspunt is dat je minder eet wanneer er een lekker gerecht op tafel staat. Ook dit klinkt misschien wat ongeloofwaardig, want 'lekker' smaakt juist naar meer, zou je denken. Maar dat is niet waar. Onze smaakbehoefte is eerder gestild als deze goed geprikkeld is, zodat je eerder genoeg hebt.
Overigens houdt de wetenschap zich hier mee bezig: om overgewicht tegen te gaan, wordt er een overheerlijk drankje ontwikkeld, wat de lekkere trek al na een paar slokken doet verdwijnen ... we zijn benieuwd...

Maar tot die tijd is het nog even aan jou om een heerlijke (en verantwoorde!) maaltijd op tafel kan zetten. Vandaar het advies om je eigen kok te worden. En natuurlijk hoef je geen echte prof te zijn. Blader gewoon eens door kookboeken voor leuke ideetjes of volg een interessante kookcursus. Geef verder je ogen de kost terwijl je boodschappen doet en ontdek wat er allemaal te koop is. Door te experimenteren met eten leer je meer voedingsmiddelen kennen, hetgeen je eetpatroon verrijkt. Bereid verder je maaltijden met aandacht en kies voor natuurlijke ingrediŽnten.

 

Forum


 

OpDieet.nl® - All rights reserved 2000-2013 - OpDieet.nl Forum