Opdieet.nl
Home Afvallen Overgewicht Gezondheid DiŽten Webshop Forum Contact Links

OpDieet.nl


Heb je een vraag?
Stel deze de diëtiste


Home | Afvallen | Hoe val ik af? | Hulpmiddeltjes bij het lijnen

Hulpmiddeltjes bij het lijnen

We weten het, lijnen is niet altijd makkelijk. Maar laten we er vandaag eens niet zo zwaar aan tillen. Het onderwerp gewoon lekker luchtig houden dus, en denken aan de kilo's die we nog kwijt zullen raken...
Om je daarin te stimuleren hebben we een aantal leuke tips:

 1. We zeiden het vorige keer al: afslanken kost geld. Want ook met de volgende tip zul je enigszins in de buidel moeten tasten. Maar het is alleen maar leuk! Wij adviseren je namelijk om regelmatig een cadeautje voor jezelf te kopen. Want dat helpt je op de volgende manieren:
  - als beloning voor een goed eetpatroon,
  - om het lijnen leuk te houden,
  - om je te motiveren
  - én: koop iets voor jezelf als je dieet niet goed gaat, dus om uit een dip te komen.
  Regelmatig mag trouwens best een paar keer per week zijn...
  Natuurlijk is het niet de bedoeling om je arm te kopen en dat is helemaal niet nodig. Want kleine cadeautjes hebben net zo’n positief effect als grotere aankopen.
  Voorbeelden van cadeautjes waar je blij van wordt zijn:
  een bosje bloemen, een tijdschrift, een paar oorbellen, een kandelaartje, een nieuwe theemok, een paar mooie wijnglazen, een lekker zeepje of een cd, want....
 2. Muziek kan je afleiden van de lekkere trek en iets rustigs ontspant, terwijl een disconummer je juist energie geeft. Draai dus een stevig nummer voordat je gaat sporten, of neem je i-pod mee.
  Ben je van plan om lid te worden van een sportschool? Kies er dan eentje met voor jou prettige muziek.
 3. Droom al vast weg bij het figuur waar je naar streeft. Ga zelfs alvast winkelen om je te wanen in nieuwe kledij als slanke den. Want hoe beter jij je bewust bent van je doel, hoe gemotiveerder je blijft.

Forum


 

OpDieet.nl® - All rights reserved 2000-2013 - OpDieet.nl Forum