Opdieet.nl
Home Afvallen Overgewicht Gezondheid DiŽten Webshop Forum Contact Links

OpDieet.nl


Heb je een vraag?
Stel deze de diëtiste


Home | Afvallen | Hoe val ik af? | Sint Janskruid bij eetbuien

Sint Janskruid bij eetbuien?

Bij overmatig eetgedrag of bij eetbuien schrijven artsen nog wel eens antidepressiva voor. Maar als je pech hebt, raak je van de regen in de drup, omdat deze medicatie dikmakend kan zijn. Probeer in dat geval (en zo mogelijk) de natuurlijke variant van dit middel, namelijk sint Janskruid.

Okť, het is bij mijn weten niet wetenschappelijk onderbouwd, maar verschillende van mijn cliŽnten gebruiken dit middel en hebben er baat bij. Zij ervaren een milde energieboost, iets wat veel mensen ook uit een lekkernij of eetbui proberen te halen. Maar een suikershot in de vorm van een koek of candy kan worden vervolgd door een energiedip en levert onnodige calorieŽn. Daarentegen heeft een pilletje sint Janskruid die vervelende gevolgen niet.


Je kunt zelfs enig genot halen uit het middel heb ik me laten vertellen. Het extract schijnt een aparte smaak te hebben wat de werking ervan doet versterken. Wellicht is de thee ervan daarom ook een aanrader?
Een ander voordeel is dat het middel weinig bijwerkingen kent en het is zonder recept verkrijgbaar. Wel is het altijd verstandig om het gebruik ervan te bespreken met een (huis)arts of psycholoog.

Forum


 

OpDieet.nl® - All rights reserved 2000-2013 - OpDieet.nl Forum